Tryggaranti

Vi er specialister i garanti- og kreditforsikring

Om os

Tryg Garanti er specialister i garantiforsikring og kreditforsikring

Tryg Garanti er nordens største leverandør af garantiforsikring og specialister i kreditforsikring. Vi har kontorer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt i Tyskland og Holland. I Sverige findes vi under navnet Moderna Garanti.

Vi udsteder alle former for garantier inden for bygge- og anlægsbranchen og den ordreproducerende industri. Vi udsteder også garantier overfor offentlige myndigheder. Du kan læse mere om garantiforsikring her.

Vores kreditforsikringsteam tilbyder whole-turnover dækninger for alle typer virksomheder i Norden – også til eksportvirksomheder. Du kan læse mere om kreditforsikring her.

En del af Tryg familien

Vi er en del af Tryg – den næststørste forsikringsgruppe i Norden. Tryg er noteret på Nasdaq OMX Copenhagen. Trygs hovedejer er TryghedsGruppen, som også står bag TrygFonden. TryghedsGruppen, TrygFonden og Tryg udgør tilsammen Tryg-familien.

Et medlemskab med bonus!

Når du er kunde i Tryg Garanti er du automatisk medlem af TryghedsGruppen. Det betyder, at du har  mulighed for at få udbetalt bonus af Trygs hovedejer TryghedsGruppen. Hvert år i marts træffer TryghedsGruppens repræsentantskab beslutning om der skal udbetales bonus.

TryghedsGruppens repræsentantskab har den 14. marts 2019 besluttet at udbetale en bonus svarende til 8% af medlemmernes præmie for 2018. Du kan læse mere om bonus og forudsætningerne for at få bonus her.

Du er med til at redde liv

I Tryg-familien arbejder vi hver dag for at gøre danskernes hverdag mere tryg. Det gør vi blandt andet gennem TrygFondens almennyttige arbejde. Du kan læse mere om fondens arbejde her. Måske har du reddet liv uden at vide det!

Vi er både lokale og internationale

Uanset om du udelukkende gør forretning i Danmark eller om du er internationalt orienteret, kan vi hjælpe dig – både med garantiforsikring og med kreditforsikring.

Har du forretningsenheder i flere lande og har brug for at stille garantier i disse lande, kan vi tilbyde dig en garantiramme, som dækker alle lande og alle forretningsenheder i koncernen.

Vi er medlem af den internationale kredit og garantiorganisation, International Credit Insurance & Surety Association, ICISA , hvilket sikrer et vidt forgrenet samarbejde med andre førende eksperter inden for garantiforsikring, såvel i Europa som i resten af verden. Dette samarbejde giver os samtidig mulighed for at støtte danske virksomheders aktiviteter i udlandet.